Zi crucială în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Anunțul făcut de medicii legişti

Data actualizării: Data publicării:
razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în Constanța. FOTO: Facebook/ Răzvan Ciobanu

Este o zi importantă în ancheta privind moartea lui Răzvan Ciobanu. Medicii legişti stabilesc dacă creatorul de modă a consumat alcool sau substanţe interzise. Ipoteza sinuciderii a fost deja exclusă.

ACTUALIZARE: Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap. Asta ar fi depistat medicii legişti la autopsia care este încă, în derulare. Specialiştii vor stabili cauza exactă a morţii. 

Concluzia medicilor legiști potrivit căreia moartea a survenit în urma unei hemoragii puternice la nivelul capului le confirmă polițiștilor că, în momentul accidentului, Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță. 

Marți se aşteaptă primele răspunsuri la tragedia în care creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa. La Constanţa au ajuns azi la primele ore ale dimineţii şi rudele lui Răzvan Ciobanu.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost adus la Constanța, în vederea efectuării necropsiei. În urma autopsiei, legiștii vor stabili dacă Răzvan Ciobanu a consumat alcool sau alte substanțe interzise. 

Și mașina a fost trimisă pentru a fi expertizată. Anchetatorii doresc să descopere dacă ar putea fi vorba și despre o defecțiune tehnică. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, într-un accident rutier produs aproape de staţiunea Năvodari. Se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă, în momentul în care autoturismul de teren a ieşit de pe şosea şi a lovit mai mulţi copaci. Experții au analizat accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu, iar concluzia e că deşi maşina în care se afla designerul vestimentar e una sigură, viteza şi neglijenţa s-au dovedit fatale.

Un localnic a dat alarma la 112 în această dimineaţă în jurul orei 7. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere, dintr-un club de pe litoral, când a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea unei şosele. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri