„Ziggy Frumosul” are nevoie de voturile noastre. Vrea să reprezinte România, în premieră, la una dintre cele mai spectaculoase competiții polare

Data actualizării: Data publicării:
ziggy

Un tânăr de 35 de ani din Reghin, Laurențiu Pop, alias „Ziggy Frumosul” printre prieteni, ar putea reprezenta în premieră România la unul dintre cele mai spectaculoase competiții polare din lume. Pentru asta, are nevoie de voturile noastre.

laurentiu
Laurențiu Pop. Foto: Facebook

Fjȁllrȁven Polar este o competiție de sănii trase de câini organizată anual, începând cu 1997, în ținuturile sălbatice din nordul Scandinaviei.

Punctul de plecare al traseului este Norvegia și se termină în Suedia, traversând teritorii izolate și veritabile regate de gheață.

În regulamentul concursului, competiția este împărțită pe regiuni. În acest moment, pe platforma oficială a Fjȁllrȁven Polar, ediția 2018, Laurențiu Pop se luptă pentru voturi, la secțiunea Europa Centrală, cu o tânără din Ungaria, Kitty Zaja.

Puteți VOTA aici pentru Laurențiu

Kitty Zaja are 14.434 de voturi. Laurențiu Pop se află pe locul al doilea, cu 12.764 de voturi colectate până acum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Lucrez în I.T. și îmi place să particip la concursurile de alergare montană. Îmi place foarte mult să alerg. Până la 25 de ani, nu aveam nicio legătura cu mișcarea. Ajunsesem la 115 kilograme și nu voiam să fac nimic. Îmi plăcea să fumez și să beau bere. Pană într-o zi, când a trebuit să mă opresc de vreo 3 ori ca să ajung la etajul 2. Mi-am zis că nu mai merge așa. În primul an am slăbit 40 de kilograme. În 2012 am participat prima dată la un concurs: EcoMarathon. Mă uit cu admirație la atleți ca Viorel Palici sau Robert Hajnal. Nu știu cum reușesc să facă lucrurile pe care le fac. Nu vreau să concurez cu ei, dar îmi place să fac parte din cercul acesta de oameni faini”, a povestit recent Laurențiu într-un interviu Aimx.ro.

De ce „Ziggy Frumosul”? „Ziggy este porecla mea de când aveam 13 ani. Când mi-am făcut contul de Facebook, nu am putut trece doar Ziggy. Un prieten avea i.d. la vechiul mess «frumos și deștept». Așa mi-a venit ideea să adaug «frumosul», desi nu eram prea frumos, că eram și gras”.

Și Marian Godină s-a alăturat pe Facebook strângerii de voturi pentru Laurențiu: „Îl trimitem pe Ziggy la Cercul Polar să ne poarte cu mândrie Drapelul României? Nu ne costă decât 3 secunde pentru a-i acorda un vot și a ajuta astfel un român de-ai noștri. Mai are câteva zile și e pe locul 2, după ce a fost devansat de concurenta din Ungaria”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri