Zonă periculoasă pe DN5, în Jilava. Un bărbat a murit în același loc în care a fost ucisă și nepoata lui

Data publicării:
masina accident jilava

Un bărbat de 47 de ani a murit într-un accident produs duminică pe Drumul Naţional 5, în comuna Jilava. El a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada printr-un loc nemarcat. Ambulanţa venită la intervenţie a transportat-o la spital pe sora victimei, căreia i s-a făcut rău când a auzit ce s-a întâmplat. Localnicii spun că o nepoată a bărbatului a și-a pierdut viața exact în acelaşi loc, în urmă cu câțiva ani.

„Nu are traversare aici. Trebuie să se facă ceva. Pe aici trece toată lumea”, spune cumnatul victimei.

Un apel la 112 a anunţat, aseară, un nou accident în comuna Jilava. Un pieton a fost lovit în plin de o maşină. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victima în vârstă de 47 de ani.

„A avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane în care a fost implicat un autoturism şi un pieton. Posibil traversare neregulamentară”, a declarat Gabriel Milea, sub-comisar Serviciul Rutier Ilfov.

Oamenii din comună spun că au loc frecvent astfel de tragedii și dau vina pe lipsa trecerilor de pietoni.

A murit şi o femeie cu un copil, un om, unul pe bicicletă”, spune o localnică.

Bărbatul care a murit aseară fusese în vizită la rudele care locuiesc la doar câteva străzi distanţă şi se grăbea să se întoarcă spre casă. Sora şi mama acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au aflat vestea.

„Nu are copii, are o soră pe care a luat-o Salvarea acum şi mama acasă, e leşinată şi maică-sa”, spune o vecină.

Maşina care l-a lovit pe bărbat ar fi circulat cu viteză mare, susţin martorii.

„L-a luat de-aici, l-a dus tocmai acolo unde e maşina aia. Aici a traversat şi l-a luat de pe marginea asta, cam aici a fost căciula lui”, mai spune cumnatul victimei.

Şoferul, în vârstă de 32 de ani, nu consumase alcool înainte să se urce la volan, a arătat etilotestul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri