Iubitul Elenei Udrea: A evitat presa pentru că era obosită. Trebuie să recupereze cu fusul orar

Data actualizării: Data publicării:
elena udrea adrian alexandrov_fb

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a făcut primele declaraţii după venirea acesteia în România. Se acomodează cu schimbarea fusului orar, a motivat Adrian Alexandrov lipsa Elenei Udrea din spaţiul public.

Cei doi au planuri mari, întâi botezul şi apoi nunta.  

" Cea mică a dormit bine s-a odihnit, acum este prin casă se joacă cu bunica", a declarat Adrian Alexandrov.

Întrebat în legătură cu planurile de nuntă şi de botez, el a precizat: "(...) Încercăm să programăm exact data, biserica, ziua, invitații, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Naşii, ne gîndim, vedem".

"Mai trebuie să se recupereze, cu fusul orar, apoi vedem ce facem", a conchis el.

Întrebat dacă el a adus-o pe Elena Udrea acasă, Adrian Alexandrov a răspun: "Da, m-am dus de duminică. Da. Cum a spus și Elena, probabil a vrut să evite presa, că după 20 de ore de zburat va dați seama că nu e ușor", a completat acesta.

Elena Udrea a anunțat, luni, printr-o postare pe Facebook, că s-a întors în România și a renunțat de bună voie la statutul de refugiat în Costa Rica, spunând că se poate apăra mai bine din țară. Fostul ministru spune că a intrat în țară luni dimineață prin Vama Giurgiu.

"Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu. Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul. Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere! Doamne, ajuta!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri