Video Afacere cu iz penal. Peste o tonă de artificii și petarde, confiscate din casa unui tânăr din București

Data actualizării: Data publicării:
mascati politie
Mascații au descins la locuința bărbatului, folosită pe post de depozit

Un bărbat de 28 de ani din București, care plănuia să facă bani frumoși luna aceasta din artificii și petarde, a rămas fără marfă și va răspunde penal, după o vizită neașteptată a mascaților. Oamenii legii i-au confiscat 1.200 de kilograme de articole pirotehnice, care urmau să ajungă pe piață. Tot în Capitală, alți doi tineri au fost prinși în flagrant în timp ce ofereau spre vânzare 100 de kilograme de artificii și petarde.

Mascații au descins miercuri direct la locuința tânărului de 28 de ani, folosită pe post de depozit pentru articolele pirotehnice.

În apartamentul situat în sectorul 4 al Capitalei, polițiștii au găsit 1.200 de kilograme de artificii și petarde. Marfa era depozitată în diferite cutii și urma să ajungă pe piață, spun anchetatorii

"Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din Sectorul 4, unde existau date și indicii că s-ar desfășura activități infracționale pe linia nerespectării regimului materiilor explozive. La percheziții au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de kg. de articole pirotehnice, deținute în mod ilegal de către un bărbat, de 28 de ani", transmit reprezentanții Poliției Române.

Tot miercuri, alți doi tineri din București, de 20 și 25 de ani, au fost prinși în timp ce ofereau spre vânzare aproximativ 100 de kg de articole pirotehnice.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995 republicată", transmite Poliția Română.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri