Aglomerație în trafic între stațiunile de pe Valea Prahovei, pe sensul spre Bucureşti. Ce rute ocolitoare recomandă polițiștii

Data publicării:
Mașini în coadă pe direcția de mers spre orașul Brașov, pe Drumul Național 1, în Breaza, pe 18 iulie 2020.
Traficul este intens între stațiunile de pe Valea Prahovei. Foto: Alex Nicodim/Inquam Photos

Este trafic aglomerat, luni, pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti, în special între stațiunile Predeal și Bușteni, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române, care le sugerează șoferilor care se întorc din stațiunile de pe Valea Prahovei mai multe rute ocolitoare.

"Se înregistrează aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic. Trafic intens este şi pe sensul de urcare către Braşov, pe raza staţiunii Buşteni. De asemenea, pe DN 73A este aglomeraţie între localitatea Pârâul Rece şi intersecţia cu DN1", se arată în informarea Centrului Infotrafic.

Poliţiştii recomandă rutele alternative:

  • DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 - București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 - București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

De asemenea, pe DN 7 este semnalată aglomeraţie pe ambele sensuri de mers în zonele localităţilor Căciulata (judeţul Vâlcea) şi Bascov (judeţul Argeş).

"Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic", mai anunţă Centrul Infotrafic.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri