Ambasada SUA din Bucureşti vinde aragazuri, autovehicule şi maşini de spălat. Se acceptă doar plata în lei

Data actualizării: Data publicării:
licitatie-ambasada-sua-romania
Bunurile ambasadei SUA vor fi vândute în cadrul unei licitaţii. Foto: Facebook/US Embassy Buchares

Ambasada SUA din București anunţă organizarea unei licitații online pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea guvernului SUA. Printre acestea se află autovehicule, piese de mobilier, echipamente IT, consumabile şi electrocasnice (aragazuri, cuptoare cu microunde sau maşini de spălat).

Licitaţia va începe joi, 27 mai, la ora 8:30 AM, şi durează până duminică, 30 mai 2021, la ora 17.

„Programul în care puteți inspecta personal autovehiculele este între orele 9:00 – 16:00, joi, 27 mai și vineri, 28 mai. Vizionările vor avea loc la poarta de serviciu a Ambasadei”, se arată într-un comunicat postat de ambasada SUA în România.

Ofertele se pot face doar în lei, iar plățile vor fi acceptate doar prin depunerea sumei datorate pentru articolele câștigate în contul bancar al ambasadei.

Americanii mai anunță că acceptă doar plăți în RON, iar obiectele cîștigate la licitație vor fi ridicate de la poarta ambasadei.

„Câștigătorii vor fi anunțați online pe site-ul licitației și vor avea la dispoziție trei zile, 31 mai, 1 și 2 iunie 2021, pentru a depune suma datorată. Câștigătorul trebuie să își ridice obiectul câștigat luni, 7 iunie sau marți, 8 iunie 2021, în intervalul orar 8:30 – 16:00, la poarta de serviciu a Ambasadei, de pe bulevardul Dr. Liviu Librescu nr. 4-6, sector 1, București”, precizează organizatorii licitației.

Postarea a stârnit numeroase comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA:

„Maşină de printat vize aveţi?”, „Hard diskurile, vă rog” sau „Aduceți o mașină de spălat gratis (cu microfoane cu tot, nu mă deranjează), care e în stare să spele și să stoarcă automat. Ofer in schimb o mașină de spălat fără storcător din epoca Ceauşescu (stricată)”, sunt câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a ambasadei americane în România.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri