Anchetă la un centru de psihiatrie din Prahova. Un pacient a murit după ce ar fi fost bătut de un angajat

Data publicării:
Anchetă la un centru de psihiatrie din Prahova
Anchetă la un centru de psihiatrie din Prahova

Acuzații grave la adresa unui infirmier de la un centru pentru persoane cu probleme psihice din Călinești, Prahova. Bărbatul ar fi bătut un pacient, care a murit în urma loviturilor primite.

Un pacient de 61 de ani internat la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică din Călinești, județul Prahova, a murit după ce ar fi fost lovit de un angajat. Victima ar fi avut un conflict cu un alt pacient, iar angajatul centrului a intervenit să calmeze spiritele și l-ar fi lovit pe bărbat.

IPJ Prahova anunță că polițiștii au fost sesizați joi de către angajații Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică din Călinești că un pacient în vârstă de 61 de ani a murit.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au dispus efectuarea necropsiei bărbatului. Necropsia s-a făcut a doua zi.

În urma necropsiei, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a considerat că trebuie schimbată încadrarea juridică din ucidere din culpă în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că victima ar fi avut, cu câteva zile înaintea decesului, un coflict cu un alt pacient, iar angajatul centrului a intervenit să calmeze spiritele și l-ar fi lovit pe bărbat.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri