Angajat prins în timp ce fura sute de litri de combustibil din autocisterna firmei pentru care lucra. Unde depozita cantitatea furată

Data actualizării: Data publicării:
autocisterna cu combustibil
Bărbatul lucra pentru o firmă de transport produse petroliere. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Prahova a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura combustibil din cisterna firmei pentru care lucra. În total, oamenii legii au recuperat 620 de litri de combustibil, scrie Observatorul Prahovean, parte din cantitate chiar din locuința angajatului.

Bărbatul, scrie sursa citată, lucra ca șofer pentru o firmă care se ocupă de transportul produselor petroliere. Miercuri, pe raza comunei Măgurele, județul Prahova, șoferul a fost surprins de polițiștii Serviciului de Ordine Publică în timp ce sustrăgea combustibil direct din autocisternă.

Au urmat două percheziții, atât la sediul firmei unde ar fi avut loc fapta, cât și la domiciliul bărbatului.

"În vederea administrării probatoriului, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, unul la sediul societății unde ar fi avut loc fapta și un altul la domiciliul bărbatului. În urma perchezițiilor, a fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 620 de litri de combustibil. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, în vederea stabilirii întregii activități infracționale", a transmis IPJ Prahova.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore și riscă să își petreacă următoarea lună după gratii.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri