Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”

Data publicării:
inec
Foto: Profimedia

Nu vă mai riscați viața și respectați indicațiile salvamarilor! Este apelul Ministerului Afacerilor Interne către turiștii de pe litoral, după ce trei oameni au murit înecați, luni, în doar câteva ore.

„NU VĂ MAI RISCAȚI VIAȚA! Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore. La Eforie Nord, un turist a fost tras de curenți în larg, iar salvamarul care a încercat să îl salveze, a fost și el prins în valurile puternice. În final, ambii bărbați au murit înecați. Ce de-a treia persoană și-a pierdut viața în stațiunea Saturn. Acesta intrase în apă deși era arborat steagul roșu, care indică faptul că înotul este interzis. Vă rugăm insistent să respectați indicațiile salvamarilor!”, este mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un salvamar a murit în timp ce încerca să salveze un turist care a ignorat steagul roșu arborat pe plaja din Eforie Nord. Turistul nu a scăpat nici el cu viață. În total trei oameni au murit luni înecați pe litoral, unde valurile sunt uriașe.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri