Atenţie, şoferi! Coloane de mașini pe Valea Prahovei, spre stațiunile montane

Data publicării:
aglomeratie dn1

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, joi, pe DN 1 – Valea Prahovei, spre stațiunile montane. În zona Comarnic, Sinaia, Bușteni și Cornu s-au format coloane de mașini, anunță Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești – Brașov.

Astfel, pe raza localității Comarnic, județul Prahova, se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, precum și în zona centurii Sinaia, pe raza stațiunii Bușteni sau pe raza localității Cornu.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

De asemenea, polițiștii le recomandă șoferilor ca, la planificarea călătoriei, să ia în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri