Bătrân de 88 de ani, scos de pompieri dintr-o fântână cu adâncimea de 22 de metri

Data publicării:
pompieri în misiune pentru a scoate barbatul din fantana
Bătrân de 88 de ani, scos de pompieri dintr-o fântână cu adâncimea de 22 de metri. Foto: ISU Suceava

Pompierii din Suceava au intervenit joi pentru salvarea unui bătrân în vârstă de 88 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri, acesta fiind scos în stare semiconștientă și predat unui echipaj SMURD.

Potrivit IGSU, acțiunea a avut loc în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, fântâna respectivă fiind construită din tuburi, cu o adâncime de 22 de metri şi cu diametrul la suprafaţă de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre bază, formând un con.

„Din cauza diametrului redus, pompierii militari au echipat si au asigurat un voluntar din localitate, cu o talie care i-a permis acestuia să ajungă la victimă. După ce voluntarul a coborât în fântână și a asigurat bătrânul, cei doi au fost extrași la suprafață de pompieri.

Victima, în stare de semiconștiență, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior l-a predat echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă)”, precizează informarea IGSU.

Bătrânul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri