Bigfoot, subiectul unui conflict juridic între o femeie din SUA și două agenții de stat

Data actualizării: Data publicării:
Claudia Akley
Claudia Akley

O femeie din California a dat în judecată două agenții de stat care se ocupă cu protecția și studiul naturii pentru că i-au afectat „credibilitatea” în momentul în care au afirmat, ca răspuns la o solicitare a acesteia, că Bigfoot, celebra creatură din folclorul american, nu există.

bigfoot
Claudia Akley

Claudia Akley, în vârstă de 46 de ani, a acționat în instanță Departamentul pentru Pescuit și Viața Sălbatică din California și Agenția americană de Resurse Naturale, pentru că nu au recunoscut existența lui Bigfoot, pe care femeia susține că îl studiază de peste două decenii, transmite Newsweek.

În plângerea penală depusă, Akley mai spune că, prin acest refuz categoric de a recunoaște existența creaturii mitice, cele două agenții pun în pericol și siguranța californienilor, deoarece „Bigfoot le poate provoca răni”.

Femeia susține că a văzut creatura de cel puțin două ori, cea mai recentă întâlnire cu Bigfoot fiind în 2017. 

„M-am întâlnit cu Bigfoot. Eram față în față. Mă privea dintr-un copac”, a declarat Akley pentru The Press Enterprise.

„Arăta ca omul din Neanderthal, era plin de păr pe tot corpul. Avea ochii mari și negri. Nu avea nicio expresie pe chip, nu și-a scos amenințător dinții. Pur și simplu se holba”, a adăugat femeia.

„Nu pot să cred că tribunalele ar lua în calcul așa ceva”, a afirmat un istoric pasionat de legenda acestei creaturi, Daniel Perez, care editează și publicația lunară Bigfoot Times.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri