Bilanțul COVID-19 pe județe. Capitala are cele mai multe cazuri. Unde s-a dublat numărul infecțiilor într-o singură zi

Data actualizării: Data publicării:
Oameni cu mască pe stradă, în București
Trecători cu mască pe stradă. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.380 de cazuri noi de COVID-19, din 25.185 de teste efectuate. Este cel mai mare număr de infecții raportate în această săptămână. Cele mai multe cazuri noi sunt în București, peste 200. Capitala este urmată de județele Bacău, Timiș și Iași.

Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, creșteri importante ale infecțiilor cu noul coronavirus au fost în Bacău, unde doar în ultimele 24 de ore au fost raportate 82 de cazuri noi, mai mult decât dublu față de ziua de ieri, dar și în Timiș, unde au fost 69 de noi infectări. București rămăne pe primul loc la numărul de cazuri noi, cu 201 infecții.

Județele care au raportat un număr mic de cazuri sunt Botoșani, Covasna și Vrancea.

În intervalul 09.09.2020 (10:00) – 10.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 47 de decese (25 bărbați și 22 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița – Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Covasna, Dolj, Gorj, Mehedinți, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri