Brașovean reținut după ce s-a filmat în timp ce amenința cu pușca un alt bărbat

Data actualizării: Data publicării:
Brașovean reținut după ce s-a filmat în timp ce amenința cu arma un alt bărbat. Foto: Politia Română
Brașovean reținut după ce s-a filmat în timp ce amenința cu arma un alt bărbat. Foto: Politia Română

Un braşovean a fost reţinut de Poliţie și s-a ales cu dosar penal pentru pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare şi braconaj, după ce s-a filmat și postat pe rețelele sociale în timp ce amenință cu arma un alt bărbat.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de "ameninţare" în urma apariţiei videoclipului şi l-au identificat pe autor, ca fiind un bărbat de 50 de ani, din localitatea Recea.

În urma unor percheziţii efectuate la domiciile acestuia, poliţişti au descoperit o puşcă, deţinută fără drept.

"În urma cercetărilor efectuate au rezultat date potrivit cărora persoana bănuită de săvârşirea faptei ar fi comis şi mai multe acte de braconaj cinegetic. Astfel, la data de 9 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Braşov au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele situate pe raza localităţii Recea aparţinând bărbatului în vârstă de 50 ani. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost identificate o armă letală, tip puşcă, supusă autorizării şi cartuşele aferente acesteia, deţinute fără respectarea normelor legale în vigoare, acestea fiind confiscate, în vederea continuării cercetărilor", a precizat IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri