Cadavrul unui bărbat luat de viitură pe 20 ianuarie a fost găsit într-un lac de acumulare din Argeş

Data publicării:
Viituri în judeţul Galaţi pe 14 septembrie 2013.
Bărbatul luat de viitură pe 20 ianuarie a fost găsit la 10 kilometri în aval. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Cadavrul unui bărbat luat de o viitură pe 20 ianuarie, în timp ce încerca să traverseze un pârâu din municipiul Curtea de Argeş, a fost găsit duminică în lacul de acumulare Zigoneni, la aproximativ 10 kilometri în aval, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, autorităţile au fost sesizate, prin 112, că în apa lacului de acumulare Zigoneni de pe râul Argeş pluteşte trupul unei persoane.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi pompierii, pentru extragerea trupului din apă. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că persoana găsită decedată este un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeş, a cărui dispariţie fusese anunţată din data de 20 ianuarie. De la acea dată şi până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din poliţişti, pompieri şi voluntari", se precizează într-un comunicat al instituţiei.

Potrivit aceleiaşi surse, cauza morţii va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Pe 20 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi să intervină în municipiul Curtea de Argeş, strada Izvoru de Apă, pentru căutarea unei persoane căzute în pârâul Valea Iaşului. Căutările au continuat şi în zilele următoare, însă fără succes.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri