Calvarul unei adolescente de 15 ani, plătit cu închisoarea de părinți și de cei 3 frați. Fata a fost violată cu acordul mamei

Data actualizării: Data publicării:
mana adolescenta care se apara de abuzator
Copila era violată în mod repetat atât de tată, cât și de cei trei frați. Credit foto: Guliver/Getty Images

Zece de ani de închisoare cu executare pentru părinții unei adolescente din Botoșani pentru că aceștia și-au bătut joc, ani la rând, de propria fiică. Cu acordul mamei, copila de 15 ani a fost agresată sexual și violată în mod repetat atât de tată, cât și de frații ei mai mari. Băietii, de 17, 19 și 20 de ani, au fost condamnați de Judecătoria Botoșani la 3, respectiv 7 ani de detenție pentru agresiune sexuală și viol, scrie BotosaniNews.

Ororile la care a fost supusă copila de 15 ani din Botoșani au ieșit la iveală în vara anului trecut.

"Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinţei acesteia. Totodată, în aceeaşi perioadă, cei trei tineri, fraţi cu victima, prin constrângere şi violenţă, ar fi întreţinut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora", precizau, în iunie 2022, reprezentanții IPJ Botoșani, citați de Agerpres.

Tatăl şi cei trei fii ai săi au fost arestaţi preventiv atunci, iar recent Judecătoria Botoșani a dat verdictele: 10 ani de închisoare pentru bărbatul de 41 de ani, respectiv 7 ani pentru cei doi frați majori. Cel de-al treilea băiat, care este minor, a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 3 ani, pentru viol în formă continuată.

Ulterior, ancheta a scos la iveală că agresiunile sexuale se întâmplau sub ochii și cu acordul mamei. Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului, coruperea sexuală a minorului în formă continuată și complicitate la infracțiunea de agresiune sexuală în formă continuată.

Pentru că a fost părtașă la calvarul fiicei ei și nu a intervenit, ba chiar a încurajat ororile sexuale, femeia a fost condamnată la 10 ani și jumătate de închisoare și a primit interdicția de a se apropia de copiii ei timp de 5 ani după eliberare.

Toți cei cinci (mama, tatăl și cei trei băieți) se află în spatele gratiilor, încă din vara anului trecut.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri