Cătălin Predoiu: „Mai există DNA?! Răspunsul este nu, de azi nu mai există”

Data actualizării: Data publicării:
Catalin Predoiu, in timpul unei conferințe de presă
FOTO: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Liberalul Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei, atrage atenţia asupra articolului VII din ordonanţa pe legile justiţiei. „Ministrul Toader a închis practic DNA”, avertizează Predoiu.

catalin predoiu inquam ganea crop
Liberalul Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei, atrage atenţia asupra articolului VII din ordonanţa pe legile justiţiei FOTO: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Prin art.VII din Ordonanța publicată astăzi, ministrul Toader a închis practic DNA. El oferă astfel, cu puțină întârziere, un răspuns întrebării lansate public de Liviu Dragnea: ”Mai există DNA?!”. Răspunsul este nu, de azi nu mai există. Ordonanța trimite acasă zeci de procurori DNA, oprind astfel anchete, descurajând întreaga instituție, încurajând lumea corupției. Iar MCV este începând de astăzi un acronim pentru Marea Corupție Veselă”, scrie Cătălin Predoiu pe pagina sa de socializare.

Ordonanța de Urgență care modifică legile justiției produce un cutremur în sistemul judiciar. După o așteptare de 30 de ore, ordonanța a fost publicată, iar surprizele sunt de proporții. Prima consecință a ordonanței ar putea fi accea că niciun procuror DNA nu-și mai poate desfășura activitatea, potrivit ziare.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri