Cel mai celebru stâlp de electricitate - moştenit la pachet cu tot cu casă. Şi cu poezie dedicată

Data publicării:
stalp electricitate

Chiar dacă pare ciudat, prin casa unei familii din Neamţ trece un stâlp de electricitate. Oamenii au moştenit casa, spun că s-au obişnuit şi nu le e teamă că s-ar putea electrocuta. Un localnic din comună a scris chiar şi o poezie dedicată stâlpului.

De mai bine de cinci decenii, familia Scurtu îşi duce traiul cu un stâlp de electricitate în curte, ba chiar în interiorul unei dependinţe a casei.

Pe stâlp scrie clar că este periculos. Vecinii sunt mai îngrijoraţi decât proprietarii casei cu stâlp.

„S-ar putea produce un scurtcircuit, de unde ştiu eu sau un trăsnet”, spune o vecină.

„El nu o văzut stalpul? Părerea mea asta e: dacă l-a văzut trebuia să îl ocolească”, adaugă o localnică.

„Cum să iei stâlpul în mijlocul casei? Asta e ceva ... chiar că e de râs”.

Nici primarul din comună nu ştia că oamenii trăiesc cu un stâlp în casă, dar nici nu pare să aibă o problemă cu asta.

Anton Covasan - primar Damuc: „Stâlpul ăsta este de vreo 30 si ceva de ani, tocmai de asta eu nu l-am remarcat, fiind în casa omului. Trec pe drum, dar nu mă uit la fiecare stâlp. Nu mă pot apuca să-i stric casa omului. Sunt ales de oameni, stau aici în comuna asta şi nu vreau să plec de aici cu şuturi”

Cel care s-a sesizat în acest caz este poliţistul din comună. A şi postat pe Facebook două imagini ale casei prin care trece stâlpul de electricitate.

Mihai Coşerariu – poliţist: „Nu ştiu daca este chiar atât de normal să îmbraci pur şi simplu un stâlp de electricitate cu o construcţie. Eu nu am făcut nimic altceva decât am ridicat un semn de întrebare şi poate cineva se sesizează. Sincer am mai văzut aberaţii, dar aşa ceva nu. Multe m-au mirat, mă miră în continuare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri