Charlie Ottley a povestit cum a fost jefuit în Timișoara: „Am alergat după hoţ câteva minute. Daţi-ne măcar filmările înapoi”

Data publicării:
charlie ottley
Charlie Ottley a povestit cum a fost jefuit în Timișoara. Foto: Captură video

Celebrul regizor britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele despre țara noastră, printre care și Wild Carpathia, a fost jefuit în centrul Timișoarei în timp ce filma un documentar. Jurnalistului britanic i s-a furat geanta în care se aflau echipamente esențiale, între care și o dronă.

Charlie Ottley - regizor: „Ne-am oprit ca să vedem unde ne aflam, pentru că ne-am pierdut. Aveam drona lângă mine pe bancă, aveam și rucsacul lângă mine. Cineva le-a luat. Am încercat să îl alerg, dar din păcate nu am putut să țin pasul. A venit poliția, s-a descurcat minunat, m-au ajutat mult. Este frustrant pentru că am pierdut filmările. Iar hoții care văd asta, pot măcar să ne dea anonim cardul de memorie înapoi, pentru că avem imagini frumoase din sate. ”

Ottley este de părere că acest incident s-ar fi putut petrece oriunde, însă plasarea mai multor camere de supraveghere ar putea descuraja hoții.

Întrebat dacă acest incident îi schimbă părerea despre România, Charlie Ottley a răspuns că: „Absolut deloc. Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa. Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi asta, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”.

Regizorul a povestit că lucrează la un film pentru promovarea judeţului Timiş şi a Timişoarei.

„Promovăm judeţul Timiş, facem un film în care să arătăm ce oraş frumos este şi ce judeţ minunat. Sperăm că vom face şi Flavours of Romania în curând şi ne vom întoarce aici, în Banat, în zona care mi-a plăcut atât de mult în ultimele săptămâni. Sunt imagini minunuate, sate frumoase, gastronomie minunată. Mi-ar plăcea să promovez foarte bine aceste lucruri”, a precizat Charlie Ottley.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri