Cine sunt victimele furtunii. Toți membrii unei familii din Buziaș au murit

Data actualizării: Data publicării:
170917_TIMISOARA_FURTUNA_914_INQUAM_Photos_Cornel_Putan_Alin
Foto: Inquam/Cornel Putan Alin

8 oameni și-au pierdut viețile și aproape 140 au fost răniți în furtuna extrem de violentă care a lovit duminică România, cu viteze de 100 de kilometri la oră. Vijelia care a durat numai 15 minute a produs o adevărată tragedie în Buziaș: trei oameni, membri ai aceleiași familii, au murit în timp ce se aflau în parc.

170917_TIMISOARA_FURTUNA_914_INQUAM_Photos_Cornel_Putan_Alin
Foto: Inquam/Cornel Putan Alin

Efectele dezastruoase ale furtunii din vestul țării nu ne-au ocolit nici pe noi! Din păcate, o familie formată din trei persoane și-au pierdut viața în urma acesteia! Parcul arată jalnic, cu zeci de copaci la pământ, acoperișul liceului a fost luat de vijelie și probabil multe alte ale caselor particulare. Rețeaua electrică e dezafectată”, a anunțat primarul Buziașului, Sorin Munteanu, citat de opiniatimisoarei.ro.

Cei trei, soţ, soţie şi mama unuia dintre ei, ieşiseră la plimbare în parc. Când s-a pornit furtuna, au încercat disperaţi să ajungă acasă, la adăpost. Din păcate, un copac s-a desprins și i-a lovit. Doi au murit pe loc, iar cel de-al treilea membru al familiei a decedat la spital. 

Foto: opiniatimisoarei.ro

Un tânăr de 24 de ani a murit strivit de poarta de intrare în Timişoara. Băiatul avea 24 de ani şi era student în anul 6 la Facultatea de Medicină Dentară.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii vor încerca să stabilească cine se face vinovat că poartă, inaugurată de Primăria Timişoara în vara lui 2015, care a costat 56.000 de euro, s-a putut prăbuşi atât de uşor.

Foto: Inquam/Cornel Putan Alin

Tot în Timişoara, o femeie de 36 de ani a fost surprinsă de furtună la Grădina Zoologică. A murit după ce a fost lovită de un copac trântit de vijelie.

În Beclean, județul Bistrița-Năsăud, un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit în timp ce se afla cu nepotul în parc. Cei doi au fost loviți de o creangă desprinsă dintr-un copac. Copilul în vârstă de 5 ani a ajuns la spital.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri