Circulaţia a fost oprită pe anumite tronsoane de pe Transalpina şi Transfăgărăşan

Data publicării:
Circulatie oprita Transfagarasan
Decizia de închidere a circulaţiei a fost luată din cauza condiţiilor meteo. Foto: Casian Mitu/Inquam Photos

Circulația pe Transalpina şi Transfăgărăşan a fost închisă, pe anumite tronsoane, începând de astăzi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit Centrului Infotrafic, de acum înainte pot apărea fenomene meteo imprevizibile așa că, pentru siguranţa participanţilor la trafic, a fost închisă circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34+800 metri - 59+800 metri, între localităţile Rânca (judeţul Gorj) şi Obârşia Lotrului (judeţul Vâlcea).

Tot de astăzi, maşinile nu mai pot circula pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) - 130+800 metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu).

Restricții de circulație sunt anunțate, astăzi, și pe Autostrada A1. Astfel, în intervalul orar 09:30 – 14:00, pe sensul București - Pitești, traficul este restricționat pe prima bandă, la kilometrul 27, pentru montarea de panouri fonoabsorbante, anunță Centrului Infotrafic.

Poliția recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri