Video Coadă uriașă la telegondolă în Poiana Brașov. Măsurile anunțate pentru stațiunile de pe Valea Prahovei începând de vineri

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie-poiana-brasov
Coadă uriașă la telegondolă în Poiana Brașov. FOTO: Captură Digi24

În Poiana Brașov, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a impus noi restricții pentru a reduce riscul de răspândire a coronavirusului. Și în alte stațiuni de pe Valea Prahovei are loc în acest weekend o acțiune amplă, ce vizează atât persoanele fizice, cât și agenții economici.

Vineri dimineață, în Poiana Brașov era aglomerat la telegondolă, coada formată întinzându-se până la baza pârtiei. De fapt, aceasta a fost situația în toate weekend-urile aici.  

În acest sens, au fost reamenajate culoarele de acces spre telegondolă, ca să fie asigurată distanțarea.

Vineri, sâmbătă și duminică, unitățile de alimentație publică aflate la distanțe mai mici de 100 m de pârtie vor vinde doar produse alimentare ambalate și băuturi non-alcoolice îmbuteliate în regim takeaway.

În stațiunile de pe Valea Prahovei, vor fi verificate în acest weekend toate zonele din preajma pârtiilor de schi, unitățile de cazare și cele de alimentație publică.

De asemenea, polițiștii și jandarmii vor verifica dacă se respectă distanțarea fizică și dacă oamenii poartă masca sanitară.

Toate aceste măsuri au fost luate după ce numărul cazurilor de coronavirus din Brașov a crescut accelerat în ultima perioadă și a ajuns la 4,98 la mia de locuitori.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri