Crimă în lumea clovnilor. A fost nevoie de intervenția lunetiștilor pentru ca un artist comic belgian, acuzat de omucidere, să se predea

Data publicării:
sei_12470553

Kevin Lapeire, unul dintre cei mai cunoscuți clovni belgieni, devenit celebru după apariția la emisiunea „Belgienii au talent”, a fost arestat, fiind acuzat că și-a ucis iubita.

Arestarea lui Lapeire s-a transformat într-un spectacol pe rețelele de socializare. Bărbatul a transmis totul în direct pe Facebook, scrie The Guardian.

Lapeire, în vârstă de 31 de ani, a fost văzut pe acoperișul unei clădiri a treisprezece etaje din Bredene, Flandra de Vest, în apropiere de casa părinților lui.

Acesta era înarmat cu un pistol și, înainte de a fi prins, a aruncat cu o canistră cu benzină în polițiștii ajunși la fața locului. După care a început să tragă mai multe focuri în aer.

Cel mai probabil, Kevin Lapeire intenționa să folosească combustibilul pentru a se autoincendia.

A fost nevoie de intervenția lunetiștilor, pentru ca Lapeire să se predea.

În lumea clovnilor, Lapeire era cunoscut sub psedunonimul „Doctorul Aspirină”. Bărbatul obișnuia să ofere spectacole de divertisment în spitale copiilor bolnavi și câștigase premiul pentru cel mai bun clovn din Belgia, Olanda și Luxemburg.

Kevin Lapeire se despărțise de puțin timp de iubita lui, Caroline D, în vârstă de 47 de ani, cu care avea trei copii.

Potrivit polițiștilor belgieni, Lapeire a plecat cu copiii lui și cu mama acestora să își viziteze părinții duminică seara, în Oudenberg, oraș situat între Ostend și Bruges. Înainte de a-și ucide iubita cu un cuțit în garaj, bărbatul și-ar fi legat copiii și i-ar fi închis în podul casei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri