Crimă în plină stradă. Două femei înjunghiate de un bărbat, în Vrancea

Data publicării:
Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Guliver/GettyImages

O femeie de 36 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, a murit la Spitalul Judeţean Focşani, unde a fost adusă după ce a fost înjunghiată în stradă de mai multe ori cu un cuţit de către concubinul ei. După ce a lovit-o pe tânără, dar şi pe mama acesteia, agresorul a fugit, fiind găsit de către poliţişti în localitatea Gugeşti.

Campaigners Call For Tougher Knife Laws
FOTO: Getty Images

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, femeia de 36 de ani, din Slobozia Bradului, a fost înjunghiată în stradă, de mau multe ori cu un cuţit de către concubinul său. În altercaţie, a fost lovită la umăr şi mama tinerei.

Cele două femei au fost transportate la Spitalul Judeţean din Focşani. Tânăra de 36 de ani a fost dusă în sala de operaţie, însă medicii nu au putut să o salveze. Mama fetei a fost rănită la umăr, dar ea este în afara oricărui pericol.

După ce le-a înjunghiat pe cele două femei, agresorul a fugit, el fiind descoperit de către poliţişti la Gugeşti. Bărbatul a fost ridicat şi dus la audieri.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi avut ordin de interdicţie să nu se apropie de femeie până în mai 2017. Se pare că cei doi s-ar fi împăcat, însă periodic se certau.

Localnicii spun că bărbatul o ameninţa mereu cu moartea pe femeie şi că acum i-a ieşit în cale şi a atacat-o în timp ce se ducea la farmacie.

Cei doi aveau împreună trei copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri