A încercat să răpească o fetiță de 11 ani, însă cuvintele copilului l-au pus pe fugă. Ce l-a întrebat aceasta pe bărbat

Data publicării:
fetita in parc
Foto: Shutterstock

O singură întrebarea pe care o fetiță în vârstă de 11 ani din Arizona, SUA, i-a pus-o bărbatului care încerca să o răpească i-a salvat micuței viața, spun polițiștii americani, care încurajează părinții să aibă planuri asemănătoare cu copiii lor.

fetita in parc
Foto: Shutterstock

Fetița, a cărui nume nu a fost dezvăluit, mergea spre casă după ce a părăsit un parc din San Tan Valley. Era însoțită de o prietenă, atunci când, la ora 15.45, o dubiță albă a oprit lângă ele, potrivit KSAT.

Din mașină a coborât un bărbat, care i-a spus că fratele ai a fost implicat într-un accident grav și că trebuie să meargă cu el, a povestit Brenda James, într-o conferință de presă.

Din fericire, fetița și-a amintit să-l întrebe pe bărbat care este cuvântul de siguranță al familiei, pentru a se convinge că a fost trimis de părinții ei. Întrebarea fetei l-a speriat pe bărbatul care încerca să o răpească. Acesta s-a panicat, și-a acoperit fața și a fugit.

Fata nu a putut să-i vadă foarte bine fața, însă polițiștii caută un bărbat în jur de 40 de ani, de culoare albă, cu o barbă scurtă.

Întrebați, și alți copii care s-au aflat în parc în acel moment își amintesc o dubiță albă care a înconjurat locul de joacă de câteva ori.

Șeriful care se ocupă de caz i-a felicitat pe părinți pentru ideea de a avea un cuvânt de siguranță și i-a încurajat pe toți adulții să stabilească un plan semănător cu copiii lor. Tot el a rugat-o pe mama fetiței să vorbească despre acest caz într-o conferință de presă.

Brenda James a declarat că este foarte mândră de fetița ei pentru că și-a amintit planul pe care îl stabiliseră împreună. De data aceasta, i-a salvat viața, susține femeia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri