Cântărețul Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter după premiera episodului din Game of Thrones

Data actualizării: Data publicării:
ed sheeran

Cântăreţul britanic Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter, după premiera sezonului 7 din serialul Game Of Thrones, în care acesta a obținut un mic rol. Apariția lui Sheeran în serial a stârnit și reacții pozitive, dar și altele mai puțin entuziaste, relatează The Telegraph.

Săptămâna trecută, Ed Sheeran anunțase că va înceta să mai folosească Twitter-ul, după ce, spune el, s-a săturat de abuzurile la care este supus, scrie nme.com.

Ed Sheeran, care a fost recent cap de afiş al festivalului Glastonbury, a precizat că preferă să se retragă de pe această platformă de socializare după ce a încercat să facă faţă celor care nu îl plac.

”Am intrat pe această platformă, însă acolo nu sunt decât oameni care spun lucruri rele. Twitter este o platformă pentru asta. Un singur comentariu îţi distruge ziua. De asta am renunţat. Am oameni, precum tata, care poartă o conversaţie cu mine, dar nu am nevoie de oameni care îmi spun în diverse feluri”, a adăugat Sheeran.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Framlingham (Suffolk), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 27 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti şi peste 20 de videoclipuri muzicale. Cel mai nou material discografic al său, intitulat ”÷ (Divide)”, a apărut pe 3 martie 2017.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri