Cât costă pantofii lui Liviu Dragnea

Data publicării:
180312_PSD_BPN_10 dragnea_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Liviu Dragnea a făcut, luni după-amiază la Parlament, și declarații de ordin vestimentar. Președintele PSD a vorbit, în contextul în care pe holul sălii de plen a fost pus un cordon restrictiv pentru ca ziariştii să nu mai poată fi în apropierea parlamentarilor, că aceștia sunt curioși și despre cât costă pantofii pe care îi poartă.

Am înțeles că și pantofii vreți să știți... ce pantofi sunt, că sunt din bani publici. Cei mai ieftini: Otter. 200 și ceva, negri, tocul de 1,5 centimetri”, a spus Liviu Dragnea, fără să fie întrebat de acest detaliu.

Liderul PSD a mai vorbit despre pantofii pe care îi poartă și în urmă cu trei ani, când a fost surprins de fotografi cu pantofii dezlipiți la un eveniment din Teleorman.

Se mai întâmplă. Când am ajuns pe scenă am văzut că erau dezlipiți. Aveam două variante, să rămân în ciorapi, ceea ce nu dădea foarte bine, sau să rămân așa”, a răspuns el, adăugând că după ce a plecat de la ICCJ a dus pantofii la cizmar.

„Am mers foarte mult”, a glumit el. „Cred că dacă erau scumpi nu ajungeam în situația asta, erau social-democrați”, a comentat liderul PSD.

Ulterior, Liviu Dragnea a primit cadou o pereche de pantofi de la preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri