Cel mai tatuat român în viață. Uglyboy și-a acoperit cu tatuaje inclusiv fața: „Joker a vrut, Joker l-am făcut!”

Data actualizării: Data publicării:
uglyboy
Foto: Facebook/Bianca Iosif Artistry

Cristian Moraru, sau Uglyboy cum a ajuns să fie cunoscut, este considerat cel mai tatuat român în viață. Bărbatul avea tot corpul tatuat și a vrut să își acopere inclusiv fața. După ce a fost refuzat de mai mulți artiști, a cunoscut-o pe Bianca Iosif, în vârstă de 26 de ani, care, după lungi discuții cu el, a acceptat să-i facă tatuajul. www.adevarul.ro le spune povestea.

uglyboy
Foto: Facebook/Bianca Iosif Artistry

O aventură prin care nu a mai trecut niciun român. Cam așa poate fi descrisă, pe scurt, povestea lui Uglyboy. După ce toți artiștii tatuatori la care a apelat l-au refuzat categoric, Bianca, o tânără din Sinaia, a acceptat să-i acorde o șansă. Mai ales pentru că a fost intrigată de dorința bărbatului, dar și pentru că și-a dorit să înțeleagă ce se află în spatele ei.

Luni de zile au stat de vorbă cei doi, povestesc jurnaliștii de la Adevărul. În acest timp Bianca s-a convins că în spatele dorinței excentrice nu stă un simplu moft. Este o decizie asumată. La fel de asumate sunt și consecințele care îl vor urmări pe Uglyboy toată viața.

„Şi-a dorit să devină Joker şi Joker l-am făcut. A fost cel mai complicat tatuaj făcut de mine, nu neapărat datorită complexităţii desenului, ci în primul rând pentru că am bătut la ochi şi pe buze, zone extrem de dificile. Înainte să accept am stat mult de vorbă cu el, cam trei luni. Trebuia să mă asigur eu în primul rând că omul ştie ce vrea, dacă este sigur, dacă ştie în ce se bagă, cum o să-l vadă cunoscuţii, cum o să se uite la el lumea în metrou. Şi-a asumat până la capăt. El era oricum tatuat pe tot corpul, doar faţa rămăsese liberă. A zis că vrea să meargă complet până la capăt cu transformarea”, a povestit Bianca Iosif.

bianca iosif

Foto: Facebook

Iar consecințele nedorite au venit imediat, spune Bianca: „A fost nevoie să-şi schimbe buletinul, paşaportul, pentru că nu mai arăta ca înainte, pur şi simplu nu mai era aceeaşi persoană”.

Cristian Moraru și-a văzut tatuajul de pe față abia la finalul procedurii.

„A fost foarte încântat, chiar m-a îmbrăţişat, dar reacţiile venite din partea celorlalţi au fost foarte negative. De mine s-a luat în primul rând, pentru ceea ce i-am făcut omului, de parcă l-am ţinut cu forţa. La noi încă lumea este foarte închisă la minte când vine vorba despre aşa ceva. Nu ştiu cum se va descurca el în România, românii nu sunt pregătiţi pentru aşa ceva”, a mai spus Bianca.

La 26 de ani, Bianca Iosif are nu mai puțin de 6 ani de experiență în spate. Primul client a fost chiar ea: ”Aşa facem toţi. Noi suntem primii noştri clienţi, apoi urmează prietenii şi rudele”. Povestea Biancăi o găsiți pe www.adevarul.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri