Cinci adolescenți au filmat momentul în care un bărbat se îneca

Data publicării:
inecat

Cinci adolescenți din Florida au ajuns în atenția poliției după ce au filmat un tânăr de 31 de ani care se îneca într-un lac. Nu numai că nu au căutat ajutor, dar pe înregistrare se poate auzi cum cei cinci se amuzau pe seama incidentului. Însă, legea din Florida nu obligă cetățenii să ofere ajutor unei persoane aflate în pericol, iar tinerii nu vor fi sancționați, au anunțat autoritățile.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc pe 9 iulie, însă victima a fost găsită câteva zile mai târziu. Deși au fost martori la moartea tânărului, cei cinci băieți nu au alertat autoritățile, scrie CNN.

Familia victimei l-a dat dispărut pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, iar dupa 3 zile a fost găsit înecat. La câteva zile după, sora bărbatului, Simone Scott, a primit clipul cu momentul tragediei și a decis să posteze imaginile pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri