Coşuri de gunoi speciale pentru marijuana, instalate pe un aeroport

Data publicării:
las vegas
Foto: Facebook

Autorităţile de pe Aeroportul Internaţional McCarran din Las Vegas, Statele Unite, au instalat "cutii de amnistie pentru marijuana" destinate pasagerilor care uită să îşi arunce produsele legale conţinând această plantă, informează UPI.

las vegas
Foto: Facebook

Nevada a legalizat vara trecută marijuana utilizată în scop recreaţional, însă comitatul Clark, una dintre regiunile acestui stat, a interzis posesia de cannabis pe McCarran pentru a respecta legislaţia federală.

Potrivit aeroportului, primele 13 dintre cele 20 de "cutii de amnistie pentru marijuana" au fost amplasate în mai multe locuri, inclusiv în parcare şi în zona de închiriere a maşinilor.

''Se trage sertarul; se aruncă lucrurile şi se închide. Nu se poate introduce mâna înauntru'', a precizat purtătoarea de cuvânt a aeroportului, Christine Crews, pentru Las Vegas Sun. "Cine încearcă să umble la ele, va fi detectat destul de repede", a adăugat Crews, citată de Agerpres.

Crews a declarat că aceste coşuri de gunoi speciale pot fi utilizate pentru a se arunca medicamente şi alte obiecte interzise.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri