Femeia a cărei memorie se resetează peste noapte. Plânge în fiecare zi, când află că soțul a părăsit-o

Data publicării:
femeie in scaun cu rotile
Foto: Shutterstock

O femeie din Rusia, care suferă de o boală rară, trebuie să afle zilnic, printre lacrimi, că soțul ei a divorțat de ea după ce s-a îmbolnăvit. Cea care este nevoită să-i reamintească este mama ei, care are grijă de ea, scrie The Mirror.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Veronika Mescheryakova, în vârstă de 29 de ani, suferă de porfirie (n.r. boală ereditară caracterizată prin producerea excesivă de porfirine - substanțe chimice naturale care formează structura de bază a hemoglobinei și a clorofilei). Boala poate provoca pierderi de memorie, dureri acute și probleme de respirație.

Tânăra a trecut printr-o operație anul trecut, însă aceasta a eșuat, iar acum memoria ei se resetează zilnic. În plus, a și paralizat.

Și dacă nu era de ajuns, femeia trebuie să trăiască o dramă în fiecare zi, atunci când mama ei îi dezvăluie că soțul a părăsit-o în noiembrie anul trecut. În fiecare care zi îl așteaptă să se întoarcă de la muncă și plânge în fiecare seară când află adevărul.

Presa din Kazan, Rusia, scrie că mama ei o ajută și încearcă să o învețe din nou să meargă. Femeia speră ca, într-o zi, fiica ei să se împace cu soțul care a plecat de lângă ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri