Fost șef al PSD taxează dur anunțul despre mitingul plănuit în mai

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta in banca la parlament
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Victor Ponta, fost președinte al PSD și premier, își atacă dur foștii colegi de partid și, mai ales, pe Liviu Dragnea, după ce conducerea PSD a decis organizarea unui mare miting pentru susținerea familiei tradiționale. Ponta acuză, în postarea de pe Facebook, „ipocrizia și minciuna” actualilor lideri politici și spune că oamenii de bună credință ar trebui să ia poziție publică împotriva încercării de confiscare a demersului.

161220_Ponta deputat_INQUAM_Octav_Ganea_
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Nu mai suport ipocrizia și minciuna unor politicieni care depășesc orice limită a bunului simț! Haideți să facem un miting uriaș și să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu și cum trăiește el în «familia tradițională»! La același miting să ne spună liderii noștri politici cum își lasă nevestele acasă în județe și trăiesc la București cu secretarele, cum au amante mai tinere decât fiicele, cum își promovează iubitele în funcții de la stat și în Consilii de Administrație cu salarii mai mari decât un medic sau profesor, cum se uită în timpul ședințelor de vot la filme și poze pornografice, cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului și stau doar în camera de hotel cu «consiliere» mai tinere cu 25 de ani decât ei, cum își aranjează divorțurile în așa fel încât să nu fie dați în primire de «fosta» despre ce averi și afaceri ilegale au făcut, cum dau bani cu nemiluita copiilor și trec pe numele lor mașinile și casele considerând că asta este suficient pentru educație și «familie traditională»!”, scrie Victor Ponta, pe contul său de Facebook.

În opinia fostului președinte al PSD, liderii cultelor religioase și oamenii de bună credință ar trebui să ia poziție publică împotriva „acestei înjosiri”.

„Cunosc demersul pornit de lideri ai cultelor religioase și alți oameni de bună credință cu o mentalitate tradițională. Poți să fii sau nu de acord cu acest subiect, dar nu poți să te uiți cum îl confiscă niște cariați moral fără rușine. Consider că tocmai inițiatorii ar trebui să ia poziție publică împotriva acestei înjosiri a unor idei în care ei cred cu onestitate”, scrie Ponta.

Acesta mai arată că „respectul pentru ceva sau cineva nu se face prin mitinguri”.

„Îți iubești și îți respecți soția, soțul, copiii, părinții, prin gesturi zilnice de bun simț. Asta e normalitate, să le dai stabilitate, să încerci să îți faci familia să trăiască mai bine. Trai bun și decent este ceea ce vrea orice familie, «tradițională» . Adevărul e că familiile nu trăiesc mai bine cu Liviu Dragnea la putere, familiile au mai puțini bani, sunt afectate de prețuri mărite prin inflație, sunt supărate că văd o politică agresivă, lipsită de bun simț. Familiile «tradiționale sau netradiționale» își doresc echilibru și predictibilitate, vor școli bune și sigure, spitale curate, respect pentru cetățean, siguranță pe străzi, respect pentru valori! Pentru asta ar merita să facem mitinguri, nu pentru demagogia unor politicieni cinici și ipocriți”, mai scrie Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri