Mai puțini cartofi. Cum își păcălește McDonald's clienții

Data actualizării: Data publicării:
McDonald's November Sales Down Lower Than Expected
Foto: Gulliver/Getty Images

Ai cumpărat o porție mare de cartofi și ai terminat-o cu mult mai repede decât ai fi crezut? Există o explicație, susțin câțiva foști angajați McDonald's: clienții sunt păcăliți, primind mai puțini cartofi decât au comandat.

McDonald's November Sales Down Lower Than Expected
Foto: Gulliver/Getty Images

Într-o postare pe Reddit, mai mulți foști angajați ai lanțului de fast-food susțin că erau încurajați să-și înșele clienții, folosind o tehnică simplă care le permitea să pună mai puțini cartofi prăjiți în cutii.

„Am lucrat la McDonalds și m-au învățat să strâng cartonul în timp ce pun cartofii prăjiți pentru a părea că s-a umplut cutia, deși ea era la jumătate. Un singur client s-a plâns. El a vărsat cutia cu cartofi, după care i-a pus înapoi. Atunci s-a umplut cutia doar pe jumătate, așa că am fost nevoit să-i dau mai mulți cartofi. Am fost impresionat și stânjenit. Au trecut 7 ani de atunci și încă îmi amintesc fața lui,povestește un utilizator Reddit.

Un alt utilizator confirmă: „Uram tehnica și am refuzat să fac asta. Nu am fost concediat și chiar erau clienți care mă întrebau în ce ture lucrez pentru a cumpăra de la mine.”

Foto: DailyMail

Reprezentanții McDonald's neagă acuzațiile. „Zvonul că ar exista un astfel de truc este fals. Sunt proceduri stricte prin care ne asigurăm că pungile și cutiile sunt umplute adecvat pentru ca astfel clienții noștri să se bucure din plin de faimoșii cartofi,” a declarat un reprezentant McDonald's pentru Business Insider.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri