Manda: Sebastian Ghiţă mi-a trimis un mesaj. Confirmă toate lucrurile apărute în spaţiul public

Data publicării:
claudiu manda fb

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat miercuri că Sebastian Ghiţă i-a dat un mesaj prin care confirmă toate lucrurile apărute în spaţiul public, iar comisia poate proba cele spuse de el. Manda spune că Sebastian Ghiţă i-a spus că stă la dispoziţia comisiei pentru alte nelămuriri.

„Am avut ieri după-amiază o discuţie cu domnul Sebastian Ghiţă. Mi-a trimis un mesaj după discuţia pe care am avut-o şi mi-a spus că domnia sa confirmă toate lucrurile apărute în spaţiul public şi consideră prin acest mesaj că se poate sesiza comisia şi poate să verifice dacă lucrurile spuse de domnia sa se probează. A mai spus în mesaj că pentru orice alte nelămuriri ne stă la dispoziţie. Rămâne să vedem când o să avem o astfel de audiere a domniei sale”, a declarat Claudiu Manda.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă - reţinut la Belgrad în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2017 şi plasat apoi în arest preventiv - a fost eliberat în 26 mai pe cauţiune, în baza unei decizii a Curţii Supreme din Serbia, după depunerea unei cauţiuni de 200.000 de euro. Lui Ghiţă i-a fost reţinut paşaportul şi i s-a interzis să părăsească Belgradul. 

Ghiţă aşteaptă o decizie privind cererea de extrădare formulată de autorităţile române. Când a fost prins de autorităţile sârbe, Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri