Sari la conținut

Nou scandal la Hollywood. Producător şi regizor celebru, acuzat de hărţuire sexuală

Brett Ratner, unul dintre cei mai de succes realizatori de film de la Hollywood, care a fost logodit cu supermodelul român Alina Pușcău, este acuzat de şase femei, între care actriţele Natasha Henstridge şi Olivia Munn, de hărţuire sexuală. Ratner, cunoscut între altele pentru „Prison Break”, „Hercules”, „X-Men: Ultima înfruntare” şi „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, a produs și regizat filme care au avut încasări de peste 2 miliarde de dolari.

BrettRatner youtube

Sursă foto: youtube.com

Acuzațiile au fost publicate miercuri de Los Angeles Times, iar Ratner, prin avocatul său, Martin Singer, le-a negat cu vehemenţă: „Îl reprezint pe domnul Ratner de două decenii şi nicio femeie nu a făcut vreo plângere împotriva lui pentru comportament neadecvat sau hărţuire sexuală. Şi mai mult, nicio femeie nu a cerut ori primit vreo înţelegere financiară din partea clientului meu”.

Natasha Henstridge, care a jucat între altele în „Cât îmi dai ca să te împuşc/The Whole Nine Yards” şi „Specii/Species”, a declarat pentru LA Times că Ratner, în vârstă de 48 de ani, a forţat-o pe când ea avea 19 ani să îi facă sex oral.

Actriţa Katherine Towne, cunoscută din „Mulholand Drive”, a descris întâlnirea cu Ratner la o petrecere din 2005, unde el i-a făcut avansuri şi a urmărit-o la toaletă. Asistenta producătorului a sunat-o timp de mai multe luni încercând să le stabilească o întâlnire.

Olivia Munn, cunoscută din „After the Sunset” şi serialul „The Newsroom”, între altele, a vorbit despre ceea ce a numit câteva întâlniri „neplăcute” cu Ratner. Între altele, actriţa susţine că cineastul s-a masturbat de faţă cu ea.

Brett Ratner și Alina Puscau

Foto: Guliver/Getty Images Brett Ratner și Alina Pușcău

Actriţele Jamie Ray Newman, Eri Sasaki şi Jorina King au descris, de asemenea, incidentele care l-au avut drept protagonist pe Ratner.

În raportul publicat apar şi declaraţii de susţinere a lui Ratner formulate de cinci fost asistente ale lui şi colege, care spun că nu l-au văzut niciodată purtându-se deplasat.

Aceste acuzaţii pun acum presiune atât pe Brett Ratner, cât şi pe partenerii lui, în mod special - Warner Bros. Compania RatPac Entertainment a lui Ratner are un acord de cofinanţare cu Warner Bros. în valoare de 450 de milioane de dolari, prin RatPac-Dune Entertainment, cofondată de producător cu mogulul media James Packer. În luna aprilie, partea lui Packer a fost cumpărată de Access Entertainment al lui Len Blavatnik.

Potrivit Variety, un purtător de cuvânt al Warnner Bros. a transmis: „Suntem la curent cu acuzaţiile apărute în LA Times şi evaluăm situaţia”.

Pe aceeași temă