Sari la conținut

O femeie a stârnit reacții virulente după ce a anunțat că i-a făcut un piercing bebelușului său

O femeie a stârnit revolta internauților după ce a publicat o imagine cu fetița ei, în vârstă de doar câteva luni, căreia a mărturisit că i-a făcut un piercing în obraz. Într-o postare pe Facebook, Enedina Vance, o americancă din Ohio, a susținut că are tot dreptul să facă ce dorește, întrucât ea este cea care decide în legătură cu copilul ei.

"I-am făcut bebelușului un piercing în obraz. Arată drăguț, nu-i așa? Știu că o să îi placă și o să îmi fie recunoscătoare când o să crească. Și dacă nu o să îi placă, poate să îl dea jos, nu e mare lucru. Eu sunt părintele, ea e copilul, fac ce vreau eu. Eu am făcut-o, eu am drepturi asupra ei", a scris femeia pe rețeaua de socializare.

Postarea a fost redistribuită de 12.000 de ori și a primit sute de comentarii în care femeia este criticată pentru decizia ei și i se atrage atenția că nu are dreptul de a-i face una ca asta fetiței sale.

Însă Enedina Vance a reacționat ulterior și a dezvăluit adevăratul motiv pentru a care a publicat o imagine atât de controversată și care, spune ea, este modificată în Photoshop pentru a părea că i-a pus un piercing fiicei sale. Femeia susține că a dorit să îi șocheze pe părinți și să tragă un semnal de alarmă asupra unei alte practici răspândite în lume: circumcizia băieților, la scurt timp după naștere.

Pe aceeași temă