Răspunsul bizar al unui bărbat după ce și-a închis fiul în portbagaj

Data publicării:
barbatul
Captură video NBC Chicago

Un tată a ajuns în arestul poliției după ce și-a băgat fiul de 3 ani în portbagajul mașinii. Bărbatul invocă, însă, nu motiv educativ pentru care a acționat în acest sens.

barbatul
Captură video NBC Chicago

Soții Laura Quijano și Boguslaw Matlak spun în apărarea lor că totul făcea parte dintr-un experiment social, în cadrul căruia intenționau să verifice cu o cameră ascunsă reacția publică față de situația în care un copil este închis într-un portbagaj.

Întâmplarea a avut loc în fața unui restaurant din Norridge, o suburbie din Chicago.

Euronews precizează că fiul lor este acum în custodia serviciilor sociale.

„Ești rău și te voi pedepsi băgându-te în acest portbagaj”, i-ar fi strigat Matlak fiului său, potrivit relatărilor unor martori.

„Mă gândeam să fac un video în care să le arăt oamenilor că trebuie să intervină atunci când văd astfel de situații, să se implice”, a declarat tatăl, după incident, postului NBC Chicago.

Trei persoane care se aflau lângă locul în care Audi-ul lui Matlak era parcat le-au relatat polițiștilor că bărbatul ar fi demarat imediat după ce și-a închis fiul în portbagaj și că în niciun caz nu ar fi stat ca să observe reacția trecătorilor.

Polițiștii l-au recunoscut pe bărbat puțin mai târziu, când acesta s-a întors la restaurant fără soție și copil.

Matlak le-a precizat polițiștilor în momentul în care aceștia l-au arestat că nu dorea decât să producă „senzație pe Internet” și că nu era prima oară când își închidea copilul în portbagaj.

În arest, versiunea bărbatului s-a schimbat de mai multe ori. Un detaliu ciudat: acesta avea asupra lui, pe sub haine, o centură cu microfon. Matlak a explicat existența dispozitivului de înregistrare prin faptul că „era informator al poliției din Cook County”.

Poliția încearcă acum să stabilească cu exactitate circumstanțele acestui caz.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri