Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino din Buşteni, la spital cu arsuri produse în timpul unui eveniment

Data actualizării: Data publicării:
news alert 112 smurd

Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino din Buşteni au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, după ce au suferit arsuri când cărau apă fierbinte pentru un eveniment, iar Parchetul a deschis o anchetă în acest caz.

castelul cantacuzino busteni
Foto: cantacuzinocastle.com

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, trei persoane - un bărbat de 48 de ani, un altul de 21 de ani şi o femeie de 28 de ani - au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital după ce au suferit arsuri cu un lichid fierbinte. Astfel, bărbatul de 48 de ani are arsuri de gradul al doilea pe faţă şi la o mână, iar tânărul de 21 de ani şi femeia au, de asemenea, arsuri de gradul al doilea la picioare.

Reprezentanţi ai Poliţiei Prahova au declarat pentru News.ro că cele trei persoane opărite sunt angajate ale castelului şi că accidentul s-a produs în timp ce cărau apă fiartă care urma să fi folosită pentru producerea de abur pentru un eveniment. 

Accidentul este încadrat în categoria accidentelor de muncă, iar cazul a fost preluat de către Parchetul Judecătoriei Sinaia, anchetatorii sesizând şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

Castelul Cantacuzino a fost preluat de un investitor care l-a renovat şi l-a introdus în circuitul turistic. În incinta castelului funcţionează un restaurant şi în mod constant imobilul găzduieşte expoziţii care sunt deschise publicului.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri