Un polițist dezbrăcat a arestat un fugar dezbrăcat. S-a întâmplat în Suedia și există o explicație

Data actualizării: Data publicării:
politie suedia
Foto: Shutterstock

Fără insignă, fără armă, fără cătușe… și fără haine. Nimic nu l-a oprit pe un polițist din Suedia, aflat în timpul liber, să aresteze un fugar. Polițistul era la saună, atunci când l-a recunoscut pe bărbatul care stătea lângă el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Este mai ușor în operațiunile în care îi ai aproape pe colegii tăi și tot echipamentul”, a spus Christoffer Bohman, șef-adjunct al poliției în districtul Rinkeby din Stockholm, potrivit The New York Times.

Bohman nu a vrut să facă publice numele polițistului care a făcut arestul sau a fugarului. Potrivit presei locale, însă, acesta a fost condamnat la închisoare pentru o infracțiune legată de droguri. Arestul de vinerea trecută nu a fost unul lipsit de riscuri. Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul agresiv.

Poliția din Rinkeby a scris pe Facebook că polițistul va fi recompensat pentru arestul făcut în timpul liber. Tot în respectiva postare s-a menționat, cu umor, că polițistul a primit asistență de la polițiști în uniformă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri