Un rapper gay a cărui carieră era în plină ascensiune a fost împușcat mortal

Data publicării:
kevin frat

Kevin Fret, un rapper gay, a fost împușcat mortal în Puerto Rico, la vârsta de 24 de ani. Tânărul era un activist pentru organizațiile LGBT și primul artist de muzică latino trap care și-a recunoscut public orientarea sexuală, scrie BBC News.

Fret a fost împușcat de opt ori, în timp ce se plimba cu motocicleta pe străzile din capitala San Juan. Poliția încearcă acum să afle cine l-a ucis pe tânăr și motivele din spatele crimei.

Managerul lui Kevin Fret a anunțat pe Twitter moartea artistului: „Nu există cuvinte care să descrie durerea pe care o resimțim când ne gândim că a plecat dintre noi o persoană care avea atâtea visuri. Trebuie să fim uniți în aceste momente dificile și să cerem mai multă pace în iubitul nostru Puerto Rico”.

Ultimul videoclip al rapperului, pentru melodia „Soy Asi”, are peste o jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

„Sunt o persoană căreia nu îi pasă de ce spune lumea. Văd tineri gay sau tinere lesbiene care mă privesc drept un exemplu, pentru că nu ascult ce spun alții, și se gândesc că și ei pot avea puterea să facă la fel”, a declarat anul trecut Kevin Fret, într-un interviu acordat revistei Paper.

În ultimul an, 22 de persoane au fost ucise în Puerto Rico.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri