Sari la conținut
News Alert

Victor Ciutacu a pierdut procesul cu Lucian Isar. Reacţia jurnalistului

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a pierdut procesul cu fostul ministru Lucian Isar şi trebuie să-i plătească despăgubiri de 5.000 de lei. Jurnalistul a anunțat că va ataca decizia, care nu este definitivă.

ciutacu fb

Foto: Facebook / Victor Ciutacu

„În premieră, am pierdut, pe fond, nu definitiv, un proces. Cel cu fostul prinț consort, fost viitor guvernator al BNR Lucian Isar. Fac recurs, nu asta e problema. Dar, ca o banală coincidență, ne-a judecat, repartizată aleator, o doamnă care s-a ocupat și de procesul Mircea Badea-Codruța Kovesi. La ei a judecat într-un singur termen și a motivat (record istoric) a doua zi. La noi a fost muncă, nu glumă: două termene, o săptămână motivarea. Apreciez efortul”, a scris jurnalistul pe Facebook.

„Emblematic, însă, mi se pare că onorata instanță este de acord să spun că Isar a cerut mită (pentru că se știe cine îl acuză de această faptă, adică Ponta), dar nu este de acord să spun și câtă mită a cerut, pentru că nu se știe cine mi-a spus suma. Și îmi pune în cârcă și faptul că nu m-am adresat DNA - care habar n-am dacă a deschis vreun dosar, dar constat că e cântarul suprem al moralității - să îmi confirme această sumă”, a adăugat el.

„Isar a cerut 100.000 euro și a primit 5.000 lei. Nu mă dau banii afară din casă, dar, dacă pierd și recursul, sper să-i doneze șoferului de TIR pe care l-a băgat în gârlă pe Valea Oltului. Și să ne spună a cui era mașina pe care o conducea și care nu apare în declarațiile de avere/interese ale ilustrei sale soții”, a continuat Victor Ciutacu.