VIDEO. Accident controversat în Hunedoara. O femeie spune că polițiștii o acuză pe nedrept

Data publicării:
accident

Rămasă fără permis şi cercetată penal în urma unui accident rutier, o femeie din Hunedoara susţine că poliţiştii o acuză pe nedrept. Ea aduce ca probă imaginile înregistrate de camera de la bordul maşinii sale. Din acestea se vede cum o dubă intra în faţa autoturismului. Însă, poliţiştii susţin că maşina femeii a intrat pe sens opus. Iar celălalt şofer reclamă că data de pe înregistrare nu coincide cu cea la care s-a produs accidentul.

În Imaginile puse la dispoziţie de femeie se vede cum o dubă albă venită de pe sensul opus pierde controlul, iar ea nu mai poate evita accidentul.

Zolya Eniko, femeia implicată în accident: Au zis că după cum se văd mașinile și poziția mașinilor pe bandă, sigur sunt cea vinovată și nu au mai stat la discuție. Ziceam că am camera de bord, am filmarea accidentului complet. Au zis că pe ei nu-i interesează. Asta se va recunoaște numai în instanță. Ei nu vizualizează, să mă duc cu filmarea aia numai în instanță.

Celălalt şofer recunoaşte că a scăpat, la un moment dat, maşina de sub control, dar susţine că a apucat să redreseze autovehiculul şi nu se consideră vinovat de producerea accidentului.

Cât despre imaginile devenite între timp virale pe facebook, omul are o cu totul altă versiune: Am văzut, dar nu ştiu ce-i cu imaginile acelea. Nu corespunde nici data. Nu înţeleg exact ce se vede pe filmare.

Zolya Eniko: Data de pe filmarea cu camera de bord nu coincide cu data producerii accidentului rutier din cauză că data nu a fost setată corect de noi.

Politiştii i-au ridicat permisul de conducere femeii şi i-au eliberat o dovadă pentru următoarele 15 zile. Reprezentanţii poliţiei Hunedoara au spus că vor stabili cine a fost de vină pentru producerea accidentului abia după ce vor verifica toate probele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri