Sari la conținut

VIDEO. Cum să faci pui la rotisor cu ajutorul apei

Vremea deosebit de frumoasă i-a scos în acest weekend pe români la grătare, cum era de așteptat. Și se pare că perioada în care au fost văduviți de acest „sport național” a fost un prilej de reflecție și... inovație, după cum o dovedește un filmuleț trimis Digi24 de un telespectator.

Imaginile au fost surprinse de Răzvan Prepeliță, duminică, la Pietrele lui Solomon, în Brașov. Într-un loc cunoscut de localnici sub denumirea de Râul Solomon, un afluent al râului Șcheiu, Răzvan Prepeliță a dat peste un domn care își pusese la treabă invenția pentru pui la rotisor făcut cu forța apei. Nu l-a întrebat cum se numește invenția, a aflat doar că a fost folosită o roată de la o bicicletă rusească. Urmăriți imaginile pentru a afla cum funcționează.

Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Pe aceeași temă