VIDEO. Eugen Nicolicea şi Codrin Ştefănescu, insultaţi de un protestatar

Data publicării:
eugen nicolicea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi insultat la Drobeta Turnu Severin de un protestatar, care l-a făcut bolşevic şi i-a reproşat că a eliberat din închisori violatorii. În replică, parlamentarul l-a numit pe acesta „prost”. Protestatarul a avut o abordare similară şi în czul secretarului general al PSD Codrin Ştefănescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Protestatarul este Ion Olteanu. Acesta a postat pe Facebook înregistrarea incidentului, comentând că atunci când protesta faţă de Adrian Duicu - cel care l-a exclus pe Eugen Nicolicea din PSD Mehedinţi - Nicolicea îl numea „maestre”, iar acum îl face „escroc” şi „prost”, potrivit News.ro.

Băi, bolşevicu' Nicolicea!”, i se adresează el deputatului PSD, după care îl scuipă, spunând: „Asta este pentru că le-ai data drumul la criminali, mă! Şi la violatori!”.

După ce a fost numit escroc, Olteanu a replicat: „Tu eşti un escroc, că furi banii, bă!”.

El îl mai întreabă pe deputat ce a făcut la Revoluţie, reproşându-i că are dosarul „la secret” şi îi spune că este „prost” pentru că a căzut în Parlament. De asemenea îl întreabă în numele cui a modificat codurile penale şi legile justiţiei şi pe cine reprezintă în Parlament şi îi spune că este „slugă la condamnatul Dragnea”.

Un schimb de replici similar a avut Olteanu şi cu Codrin Ştefănescu, care, după ce a fost insultat de protestatar, i-a spus „Du-te dracu;' de prost!”, replica fiind: „Tu eşti prost, băi ciumă roşie!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri