VIDEO. Un mire și-a pălmuit nevasta chiar la petrecerea de nuntă. Ce farsă a încercat să-i facă femeia

Data publicării:
mireasa palmuita

Un video care s-a viralizat pe rețelele de socializare îl surprinde pe un proaspăt mire în timp ce își lovește soția, chiar la petrecerea de nuntă, sub privirile șocate ale invitaților. Totul a pornit de la o farsă inocentă pe care a făcut-o tânăra.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit presei britanice, imaginile au fost filmate în Asia Centrală. Reacția exagerată a mirelui a pornit de la o farsă a miresei. Atunci când au tăiat tortul, tradiția spune ca mirele și mireasa să mănânce o bucată de desert unul de la altul. Tânăra s-a prefăcut că îi oferă tort, apoi și-a retras rapid mână, în momentul în care bărbatul a vrut să muște.

Mirele și-a lovit proaspăta soție peste față atât de tare încât femeia s-a dezechilibrat și era cât pe ce să pice peste un scaun aflat în spatele ei. Un invitat la nuntă care se afla în spatele miresei a prins-o din fericire la timp, în timp ce un alt nuntaș a verificat dacă tânăra este bine.

Mireasa își duce mâna la față, vizibil afectată, sub privirile șocate ale invitaților la nuntă.

Jurnaliștii britanici nu știu când și unde s-a întâmplat incidentul, însă cred că acesta a avut loc, cel mai probabil, într-o țară din Asia Centrală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri