Doi bărbați împușcați la târgul din Frumoasa, după ce s-au certat pe prețul strugurilor

Data publicării:
Bernburg, Germany. 21st Sep, 2022. Grapes on the vine. Anhalt University of Applied Sciences invited all wine lovers to its "Waladala" teaching and experimental vineyard for a Federweisser tasting. Credit: Heiko Rebsch/dpa/Alamy Live News
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia Images

Doi bărbați au fost împușcați cu un pistol cu bile, duminică, la un târg organizat în satul Frumoasa, județul Bacău, după o ceartă pe prețul strugurilor. Victimele și agresorul erau comercianți și scandalul a pornit de la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia.

”În cursul acestei dimineți, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate”, se arată într-un comunicat al Poliției.

„Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri și, întrucât au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, a izbucnit un conflict. Astfel, bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime.”

Cei doi bărbați au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la fața locului. Acum, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri