Duminică, “În fața ta” la Digi24, despre festivalul care ar putea resuscita litoralul românesc

Data publicării:
neversea

Organizatorii festivalurilor Neversea și Untold, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu, vor fi prezenți duminică, 30 iunie 2019, în studio-ul emisiunii În fața ta”, într-un dialog cu Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu. Cei doi antreprenori explică pentru Digi24 ce a determinat succesul fulminant al evenimentelor muzicale care au transformat litoralul românesc și orașul Cluj-Napoca în destinații culturale de top.

La Neversea, așteptăm peste 230.000 de oameni în cele patru zile. E mai mult de jumătate din populația orașului Constanța. Vin din toate colțurile lumii, din țări exotice, cum ar fi Mexic, Brazilia, Australia, India, China. Mulți vin pentru prima dată. Și am observat că există un trend la nivel internațional de a privi cu mai mult interes litoralul românesc. Se pare că mai mulți tineri deja încep să asemene litoralul românesc, Mamaia, cu Ibiza, Saint Tropez, care sunt destinații de entertainment în Europa. Încet, încet, apetitul străinilor pentru România crește”, a declarat în exclusivitate pentru Digi24, Edy Chereji, director de marketing și comunicare Untold.

Duminică, la Digi24, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu vorbesc și despre aducerea lui Robbie Williams pe scena Untold și explozia” vânzărilor de bilete generată de anunțul participării vedetei la festival.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 14:05, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru aduc “În fața ta” la Digi24 oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului despre temele momentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri