Video După ce a pierdut la păcănele, o femeie din București a atacat o casieră cu spray de gândaci și a obligat-o să îi dea banii înapoi

Data publicării:
atac
După ce a pierdut la păcănele, o femeie din București a atacat o casieră cu spray de gândaci. Foto: Captură video

Gest șocant al unei femei din București, care a pierdut aproape 7.000 de lei într-o sală de jocuri de noroc. Ea s-a răzbunat pe una dintre angajate, folosind un spray pentru gândaci.

Tânăra de 22 de ani, care e căsătorită și are doi copii acasă, ar fi pierdut aproape 7.000 de lei la jocurile de noroc.

Ea s-a supărat că s-a întâmplat asta și s-a întors în sala unde a pariat banii. În noaptea respectivă avea gluga pe cap și a vrut să recupereze suma pierdută. Astfel a intrat în sală și de pe imaginile de supraveghere se poate vedea că era agitată. Apoi a agresat-o pe casieră după ce a așteptat-o câteva momente. Mai mult, ar fi atacat-o cu un spray de gândaci și ar fi obligat-o să îi dea banii înapoi.

Femeia care lucra la această sală de jocuri din Sectorul 1 al Capitalei a sunat de urgență la numărul 112 și a povestit ce i s-a întâmplat.

Astfel, după ce polițiștii au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, au găsit-o pe agresoare și a fost dusă la audieri. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată în fața magistraților pentru a lua o măsură în cazul ei.

Ea este cercetată acum pentru tâlhărie calificată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri