Comisarul UE pentru Agricultură se va întâlni cu fermierii români

Data publicării:
phil hogan

Comisarul european Phil Hogan, responsabil pentru agricultură şi dezvoltare rurală, se va afla în Bucureşti şi Cluj Napoca, joi şi vineri, el urmând să aibă întâlniri cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, precum şi cu fermieri români.

Astfel, joi, înaltul oficial european se va întâlni la Bucureşti cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi cu reprezentanţi ai Comisiei pentru afaceri europene şi ai Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală din cadrul Parlamentului României.

De asemenea, comisarul Hogan (foto) va avea o întâlnire cu membri ai comunităţii fermierilor din România, potrivit News.ro.

Seria întâlnirilor oficiale va fi urmată de un dialog cu cetăţenii alături de Corina Creţu, comisar european pentru politică regională, vineri, începând cu ora 10.00, la Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca.

Vizita comisarului european pentru Agriculturii are loc într-o perioadă în care România este afectată puternic de virusul pestei porcine africane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri